Categories
FORRETTER TILBEHØR

raita

Raita minder meget om den græske/tyrkiske tzatziki.
Servere den til indiske retter eller som forret.

Forberedelses tid: 5 min  Madlavnings tid: 1 min  Serveringer: 2 personer

Ingredienser

  • 2 dl yoghurt naturel eller græsk yoghurt
  • 2 spsk finthakket mynte
    ½ revet agurk
    1 fed revet hvidløg
    1 knsp stødt spidskommen
    lidt citronsaft
    salt og peber

Fremgangsmåde

Bland yoghurt, hvidløg, mynte og agurk.
Tilsæt så citronsaft og spidskommen og smag til med salt og peber.


Tip
: Raita er god som tilbehør til indisk mad. Du kan også servere den som forret.
servere raita til fx butterchicken eller til denne smagfulde indisk gryderet
Den vil også fungere sammen med dahl – indisk linsegryde

Facebook
Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *