Æggekage i ovn med bacon

Virkelig lækker æggekage i ovn med bacon
synes du godt om opskriften?
hvad synes du om opskriften?
[Total: 0 Average: 0]
Print opskrift
Æggekage i ovn med bacon
Æggekage i ovn med bacon er simpelthen så lækkert, og er virkelig nem at lave. Du kommer alle ingredienser i et fad og på den måde spare du på opvasken. Æggekagen kan serveres både til morgenmad, brunch, frokost og aftensmad.
Forberedelses tid 10 min
Tilberedningstid 25 min
Ventetid 2 min
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 7 skiver bacon
  • lidt olie til fadet
  • 10 æg
  • 125 g hytteost eller mozzarella
  • salt og peber
  • 20 stk cherrytomater
  • hakket purløg til drys
Forberedelses tid 10 min
Tilberedningstid 25 min
Ventetid 2 min
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 7 skiver bacon
  • lidt olie til fadet
  • 10 æg
  • 125 g hytteost eller mozzarella
  • salt og peber
  • 20 stk cherrytomater
  • hakket purløg til drys
Instruktioner
  1. Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
  2. Læg baconskiverne i et ovnfast fad og steg dem i 10 minutter.
  3. Tag bacon op af fadet og tør det evt. det værste fedt af med et stykke køkkenrulle.
  4. Smør fadet med lidt olie.
  5. Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen med hytteost og salt.
  6. krydr æggemassen med peber og hæld det i det ovnfaste fad.
  7. Skær cherrytomaterne i halve og fordel dem ovnpå.
  8. Læg til sidst baconskiverne på æggekagen og bag den i i cirka 25 minutter, til den er helt stivnet.
  9. Hak purløg fint og drys det over æggekagen inden servering.
Recipe Notes

måske er du også interesseret i:

 

æggemuffins med pølser og tomater

en nem måde at lave spejlæg på

 

en nem og lækker æggesalat

 

 

Se et billed på æggekagen

 her

 

0 kommentarer på “Æggekage i ovn med baconAdd yours →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *