Appelsinspecier – nem og lækker opskrift på specier

udskriv opskriften
Appelsinspecier - nem og lækker opskrift på specier
Vi anbefaler på det kraftigste, at du bager småkagerne i weekenden eller i løbet af december måned. De er super gode. Og de er virkelig nemme at bage. Vi spiser virkelig mange appelsiner i december måned og skrællen bliver altid kasseret men denne gang blev skrællen revet og blev blandet i dejen. Næste gang du skal bage appelsinspecierne kan du tilsætte lidt mørk chokolade, det smager skønt. Og du kan også erstatte appelsinskal med citronskal. Lav evt. en stor portion småkagedej og frys det ned til en dag du er lækkersulten.
Keyword Appelsinspecier
Forberedelses tid 40 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
stk
Ingredienser
  • 185 g hvedemel
  • 75 g flormelis
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1 appelsin (skal)
  • 150 g koldt smør (skåret i tern)
Keyword Appelsinspecier
Forberedelses tid 40 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
stk
Ingredienser
  • 185 g hvedemel
  • 75 g flormelis
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1 appelsin (skal)
  • 150 g koldt smør (skåret i tern)
Instruktioner
  1. Kom hvedemel, flormelis, vaniljesukker og revet appelsinskal i en skål.
  2. Smuldr smørret i melblandingen og ælt til du har en ensartet dej. Hvis dejen driller tilsætter du et par håndfulde ekstra mel i skålen med dej.
  3. Tril dejen til en pølse, pak den ind og kom den i køleskabet i en time. Du kan også komme dejen i fryseren efter 30 minutter tager du den ud.
  4. Skær dejen i skiver og læg dem med lidt afstand på en bageplade beklædt med bagepapir.
  5. Bag småkagerne ved 180 alm. ovn i cirka 10-12 minutter.
  6. Lad kagerne køle lidt af på en rist og kom dem i en lufttæt beholder.
Recipe Notes

Småkagerne kan holde sig i en måned, hvis du kommer dem i en lufttæt beholder.

Se også
Sunde chokoladekugler
Havregrynskugler med kaffe og nutella

Hjemmelavet pebernødder

Tilmeld dig en ugentlig madplan Her

Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *