Categories
HOVEDRETTER

Asiatisk inspireret gryderet med kylling, karry og en kokos/flødesovs

Lav aftensmad kun på 15 minutter

synes du godt om opskriften?
hvad synes du om opskriften?
[Total: 0 Average: 0]
Print opskrift
Asiatisk inspireret gryderet med kylling, karry og en kokos/flødesovs
Asiatisk gryderet med kylling og en vanvittig god sovs. Retten er perfekt til travle dage, da det kun tager 15 minutter at tilberede retten.
Region asiatisk
Forberedelses tid 5 min
Tilberedningstid 15 min
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 spsk olie til stegning
  • 3 spsk karrypasta
  • 2 fed hvidløg presset
  • 1 bouillonterning
  • 1 ds kokosmælk
  • 1 dl fløde
  • lidt revet ingefær
  • lidt revet limeskal
  • 500 g kyllinge inderfileter
  • lidt soja
  • lidt fiskesauce
  • 1 spsk sukker
  • lidt limesaft
Region asiatisk
Forberedelses tid 5 min
Tilberedningstid 15 min
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 spsk olie til stegning
  • 3 spsk karrypasta
  • 2 fed hvidløg presset
  • 1 bouillonterning
  • 1 ds kokosmælk
  • 1 dl fløde
  • lidt revet ingefær
  • lidt revet limeskal
  • 500 g kyllinge inderfileter
  • lidt soja
  • lidt fiskesauce
  • 1 spsk sukker
  • lidt limesaft
Instruktioner
  1. Svits karrypasta og hvidløg i olien. Svits det i et par minutter og tilsæt kokosmælken og fløden.
  2. Kom lidt revet ingefær og limeskal i retten.
  3. Kom kyllinge inderfileterne i saucen og hæld lidt soja, fiskesauce, sukker og limesaft i gryden.
  4. Lad grydenretten simre i 15 minutter. Smag til og justere evt. med lidt maizena.
  5. Servere med nudler og lidt hakket forårsløg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *