Asiatisk varm nudelsalat


Den lækre nudelsalat kan nydes som en selvstændig ret eller som tilbehør til fx stegt kyllingebryst.

Den er fyldt med lækre grøntsager og både nudler og grøntsager bliver vendt med den lækreste asiatiske dressing.

Du kan variere mængden og erstatte nogen af grøntsagerne med andre grøntsager.


Se også:

Vegetarisk wokret

udskriv opskriften
Asiatisk varm nudelsalat
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 10 minutter minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 250 g kogte nudler
  • 1 bundt forårsløg finthakket
  • 1 peberfrugt i strimler
  • 4 gulerødder
  • 20 g revet ingefær
  • 200 g majs fra frost eller ærter
  • peanuts til topping
  • spsk soja (til dressing)
  • spsk sød chilisauce
  • tsk sukker
  • 3 spsk limesaft
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 10 minutter minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 250 g kogte nudler
  • 1 bundt forårsløg finthakket
  • 1 peberfrugt i strimler
  • 4 gulerødder
  • 20 g revet ingefær
  • 200 g majs fra frost eller ærter
  • peanuts til topping
  • spsk soja (til dressing)
  • spsk sød chilisauce
  • tsk sukker
  • 3 spsk limesaft
Instruktioner
  1. Skær Grøntsagerne som nævnt i ingredienslisten.
  2. Kog nudlerne i cirka 4-5 minutter og hæld vandet fra.
  3. Varm wokken op og hæld lidt olie på.
  4. Tilsæt forårsløg, peberfrugt, gulerødder og ingefær og lad det svitse i 2 minutter.
  5. Tilsæt majs og eventuelt en dåse bambusskud.
  6. Steg Grøntsagerne videre i et minut.
  7. Rør ingredienserne til dressingen sammen.
  8. Kom nudlerne i wokken med grøntsager og rør godt rundt.
  9. Hæld dressingen over nudelsalaten og vend det hele rundt.
Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *