Fisk i fad med æble


Madsynet har fået en udfordring fra en følger der gik ud på, at vi skulle lave en ret hvor æbler er i fokus. Vi må nok indrømme at udfordringen var svær at løse, men alt kan lade sig gøre.

Her får du opskriften på en lækker fiskeret, som består af en lækker tomatsauce der bliver bagt i ovnen med torskefilet.

Se også
Hjemmelavet fiskefrikadeller

Fisk i fad med gulerødder og selleri







udskriv opskriften
Fisk i fad med æble
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 300 g torskefilet
  • æble
  • 1 bundt forårsløg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 laurbærblad
  • 1 tsk paprika
  • ½ tsk dild stødt
  • dl fløde
  • friskhakket persille
  • salt og peber
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 300 g torskefilet
  • æble
  • 1 bundt forårsløg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 laurbærblad
  • 1 tsk paprika
  • ½ tsk dild stødt
  • dl fløde
  • friskhakket persille
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Skær æbler i tern og forårsløg i skiver.
  2. Svits forårsløg, æble og presset hvidløg i olie i et par minutter.
  3. Tilsæt dåsen med de hakkede tomater, paprika og dild og lad tomatsaucen koge i 3 minutter.
  4. Hæld fløde i tomatsaucen.
  5. Kog saucen op og smag til med salt og peber.
  6. Hæld saucen i et ovnfast fad.
  7. Skær torsk i passende stykker.
  8. Læg fiskestykkerne oven på tomatsaucen.
  9. Krydr torskestykkerne med salt, peber og en smule citronsaft.
  10. Bag retten ved 200 grader i cirka 15 minutter.
  11. Drys med friskhakket persille.
  12. Servere retten med ris og dampet broccoli. Brød og salat er også godt.
Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *