Kartoffelsalat med bagte kartofler og dild


En lækker smagfuld kartoffelsalat med blandt andet bagte kartofler, forårsløg og dild.

Denne opskrift adskiller sig fra en klassisk opskrift på kartoffelsalat, da i denne opskrift bliver kartoflerne bagt i ovnen. Det tilføjer en lækker og anderledes smag til salaten.

udskriv opskriften
Kartoffelsalat med bagte kartofler og dild
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 g kartofler med skræl
  • 4 forårsløg
  • 100 g rucola
  • 1 bundt dild
  • 2 dl creme fraiche
  • 2 spsk mayonnaise
  • 2 tsk dijonsennep
  • 2 tsk sukker
  • salt og peber
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 g kartofler med skræl
  • 4 forårsløg
  • 100 g rucola
  • 1 bundt dild
  • 2 dl creme fraiche
  • 2 spsk mayonnaise
  • 2 tsk dijonsennep
  • 2 tsk sukker
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Skær kartoflerne i kvarte.
  2. Vend kartoflerne med olivenolie og lidt salt.
  3. Bag kartoflerne i 25-30 minutter (afhingig af størrelsen)
  4. Skyl rucola, forårsløg og dild.
  5. Skær forårsløg i skiver og hak dild groft.
  6. Rør creme fraiche, mayonnaise, sennep, sukker salt og peber. Smag dressingen til med salt og peber.
  7. Vend kartofler, rucola, forårsløg og dild sammen med dressingen.
Del denne opskrift
 
Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *