Categories
fjerkræ HOVEDRETTER

Avocadosalat med crispy kylling

synes du godt om opskriften?
hvad synes du om opskriften?
[Total: 0 Average: 0]
udskriv opskriften
Avocadosalat med crispy kylling
Vi er så vilde med denne salat med avocado og crispy kylling. Kyllingen er mør og saftig indeni og sprød og knasende udenpå, fordi den er vendt i mel, æg og cornflakes. Til kyllingen har vi lavet en virkelig sund og cremet avocadosalat.
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 650 g kyllingeinderfilet
  • 75 g rugmel eller fuldkornsmel
  • 85 g cornflakes
  • 3 æg
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk chilipulver
  • salt og peber
  • olie
  • 1 stor håndfuld blandet salatblade
  • 1 agurk
  • 4 store tomater
  • 1 avocado
  • pesto
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 650 g kyllingeinderfilet
  • 75 g rugmel eller fuldkornsmel
  • 85 g cornflakes
  • 3 æg
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk chilipulver
  • salt og peber
  • olie
  • 1 stor håndfuld blandet salatblade
  • 1 agurk
  • 4 store tomater
  • 1 avocado
  • pesto
Instruktioner
  1. Skyl og skær grøntsagerne og anret dem i skåle.
  2. Vent med at anrette avocadoen til sidst - så den ikke bliver brun.
  3. Find tre tallerkener frem og kom rugmel i den første skål.
  4. Kom æggene i den anden tallerken og pisk dem med en gaffel og tilsæt paprika, chili salt og peber.
  5. Kom cornflakesene i en frysepose og knus dem godt. Brug fingrene til det.
  6. Kom de knuste cornflakes i den sidste tallerken.
  7. Vend et stykke kylling af gangen i først rugmel, så sammenpisket æg og dernæst cornflakes.
  8. Læg kyllingestykkerne på en stor tallerken.
  9. Steg kyllingestykkerne i olie på en pande ved høj varme på begge sider.
  10. De skal blive dejlige sprøde.
  11. Du kan også stege dem i ovnen ved 200 grader i cirka 30 minutter.
  12. Anret de færdige kyllingestykker på salaten, skær avocadoen i tynde skiver.
  13. Bland lidt pesto i salaten.
Recipe Notes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *