Bagt torsk – nem og lækker opskrift på bagt torsk

Bagt torsk er utrolig nem at lave. Bagt torsk er super lækkert at lave, til de dage du har travlt og tiden er ikke til at stå i køkkenet i flere timer.



Jeg har bagt torsken i ovnen med citronskiver, dild og olivenolie.

Til torsken kan du lave Sprøde fritter

og en tartarsauce.



Bagt torsk med citron og dild

På toppen af torsken har jeg tilsat citronskiver og frisk dild. Er du ikke så vild med citron, så kan du bruge lime. Citron og lime kan selvfølgelig undlades, men jeg synes citron er virkelig lækkert til fisk.

udskriv opskriften
Bagt torsk - nem og lækker opskrift på bagt torsk
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 600 g torskefilet
  • salt
  • olivenolie
  • citronskiver
  • frisk dild
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 600 g torskefilet
  • salt
  • olivenolie
  • citronskiver
  • frisk dild
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Smør et ovnfast fad med smør og olivenolie.
  3. Kom torskefileterne i det ovnfaste fad og pensl fileterne med olivenolie. Du kan med fordel skær fileterne i passende stykker.
  4. Drys fileterne med salt og friskkværnet peber.
  5. Skær 1 citron i skiver og fordel citronskiverne på fileterne.
  6. Top fileterne med frisk dild.
  7. Steg fileterne i ovnen i cirka 10-15 minutter.
Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *