Bagte rodfrugter med fløde og timian


Ofte bager vi rodfrugterne i ovnen med timian og honning, men vi fik simpelthen lyst til at eksperimentere, og derfor blev rodfrugterne bagt i ovnen med fløde, timian og revet ost. En slags flødekartofler men uden kartofler.

Vi serveret et par kalvesteaks og bagte cherrytomater til rodfrugterne, men et kyllingebryst er også godt.



udskriv opskriften
Bagte rodfrugter med fløde og timian
Forberedelses tid 30 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 800 g blandede rodfrugter
  • 3 dl madlavningsfløde
  • 1 salt og peber
  • tørret timian
  • 70 g revet ost
Forberedelses tid 30 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 800 g blandede rodfrugter
  • 3 dl madlavningsfløde
  • 1 salt og peber
  • tørret timian
  • 70 g revet ost
Instruktioner
  1. Skræl rodfrugterne og skær dem i tynde skiver.
  2. Kom rodfrugterne i et ovnfast fad og hæld fløden over.
  3. Drys rodfrugterne med salt, peber og timian og bag dem ved 200 grader varmluft i cirka 50 minutter.
  4. Efter 30 minutter tager du fadet ud, og nu skal du fordele osten ovenpå fløden.
Recipe Notes

Se også

Bagte rodfrugter med timian og honning

Tilmeld dig en ugentlig madplan Her

Se et billede af opskriften Her

 

Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *