Banankage med chokolade og valnødder


Har du nogen dårlige bananer i frugtskålen? smid dem ikke ud, du kan bage denne lækre og svampede kage med banan, chokolade og valnødder.

Kagen er utrolig nem at bage.

Se også
Sund banankage
Banankage med chokolade og blåbær
Hjemmelavet bananchips

Følg gerne madsynet på instagram






udskriv opskriften
Banankage med chokolade og valnødder
Forberedelses tid 7 minutter
Tilberedningstid 30-40 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 120 g sukker
  • tsk vaniljesukker
  • 100 g smør
  • 2 æg
  • 130 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 banan
  • 50 g finthakkede valnødder
  • 50 g grofthakket mørk chokolade
Forberedelses tid 7 minutter
Tilberedningstid 30-40 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 120 g sukker
  • tsk vaniljesukker
  • 100 g smør
  • 2 æg
  • 130 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 banan
  • 50 g finthakkede valnødder
  • 50 g grofthakket mørk chokolade
Instruktioner
  1. Pisk grundigt sukker, vaniljesupper og blødt smør i en skål.
  2. Tilsæt æg og pisk til en luftig æggemasse.
  3. Kom finthakket valnødder og grofthakket chokolade i dejen og rør det godt rundt.
  4. Mos bananen med en gaffel og kom bananmosen i dejen og rør godt rundt.
  5. Bland hvedemel og bagepulver og vend det forsigtigt rundt i dejen.
  6. Smør en lille form.
  7. Tænd ovnen ved 180 grader varmluft.
  8. Bag kagen i cirka 30-40 minutter. Stik kagen med en kødnål. hvis der ikke er dej på nålen, så er kagen færdig.
Recipe Notes

Kagen smager skønt dagen efter.

Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *