Blinis med stenbiderrogn – opskrift med havets guld


Stenbiderrogn er en skøn dansk spise og bliver også kaldt for havets guld eller dansk kaviar. Den populære dansk delikatesse, som både kan nydes til frokost og aftensmad. Du kan også servere blinis til forret eller til et tapasbord.

Sæsonen for stenbiderrogn er netop lige begyndt og det smager af sol og varme.

Vi har toppet dem med stenbiderrogn stenbiderrogn, cremefraiche, rødløg og dild.

udskriv opskriften
Blinis med stenbiderrogn - opskrift med havets guld
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 0 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 9 blinis
  • 100 g stenbiderrogn
  • 1 rødløg (finthakket)
  • 100 g creme fraiche
  • frisk dild
  • lidt citronsaft
  • salt og peber
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 0 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 9 blinis
  • 100 g stenbiderrogn
  • 1 rødløg (finthakket)
  • 100 g creme fraiche
  • frisk dild
  • lidt citronsaft
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Lun evt. blinis.
  2. Kom creme fraiche i en lille skål og smag det til med salt, peber og citronsaft.
  3. Anret blinis med en skefuld stenbiderrogn, creme fraiche, finthakket rødløg og dild.
Recipe Notes
Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *