Blomkål i ovn med hvidløg og paprika

udskriv opskriften
Blomkål i ovn med hvidløg og paprika
Blomkål er virkelig lækkert. Du skære blomkålen i skiver, krydr dem med paprika og hvidløg og så skal de bare bages i ovnen.
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 blomkål
  • olivenolie
  • 1 spsk paprika (sød eller røget)
  • 1 tsk hvidløgspulver (eller et fed presset)
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 blomkål
  • olivenolie
  • 1 spsk paprika (sød eller røget)
  • 1 tsk hvidløgspulver (eller et fed presset)
Instruktioner
  1. Forvarm ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Fjern bladene fra blomkålen og skær stokken fra.
  3. Skær blomkålen i skiver og kom blomkålsskiverne på en bageplade beklædt med bagepapir.
  4. Rør olivenolie, paprika og hvidløg sammen i en anden skål.
  5. Pensl blomkålsskiverne med krydderolien og drys lidt salt over.
  6. Bag dem i 20 minutter i ovnen.
Recipe Notes

Du kan servere krydret blomkål til retter, hvor du normalt vil servere kartofler.

Se også

Blomkålspuré
Bagt blomkål i ovn

Del denne opskrift
 
Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *