Blomkålspuré – nem og lækker opskrift

udskriv opskriften
Blomkålspuré - nem og lækker opskrift
Utrolig nem opskrift på blomkålspuré, der smager så godt, at de som ikke bryder sig om blomkål må overgive sig.
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 blomkål
  • 1 fed hvidløg
  • 75 g smør
  • 2 dl fløde
  • salt og peber
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 blomkål
  • 1 fed hvidløg
  • 75 g smør
  • 2 dl fløde
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Fjern de grønne blade fra blomkålen.
  2. Skær blomkålen i grove stykker, og kom den i en gryde.
  3. Skær hvidløget i skiver og kom det i gryden med blomkål.
  4. Tilsæt fløde og smør, og kog blomkålen helt mør under låg ved svag varme i cirka 15 minutter.
  5. Tag gryden af varmen og blend den kogte blomkål til en glat puré med en stavblender.
  6. Smag blomkålspurén til med salt, peber og lidt citronsaft.
Recipe Notes
Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *