Blondekage med hvid chokolade og hindbær

⭐⭐⭐⭐⭐


En blondekage er en lysere udgave af en

Brownie

Kagen laves med hvid chokolade og normalt tilsætter man mørk chokolade i en klassisk brownie. Det er forskellen.

Jeg har tilsat hindbær og hvid chokolade i kagen, men du kan sagtens erstatte hindbær med  rabarber og andre bær fx blåbær eller brombær.

Følg gerne madsynet på

Instagram

udskriv opskriften
Blondekage med hvid chokolade og hindbær
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Ventetid Kagen skal være på køl til dagen efter
Antal personer
stk
Ingredienser
  • 375 g hvid chokolade
  • 300 g smør
  • 6 æg
  • 250 g sukker
  • 1 spsk vaniljesukker
  • 300 g hvedemel
  • 250 g hindbær (rabarber eller andre bær kan også bruges)
  • ½ tsk salt
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Ventetid Kagen skal være på køl til dagen efter
Antal personer
stk
Ingredienser
  • 375 g hvid chokolade
  • 300 g smør
  • 6 æg
  • 250 g sukker
  • 1 spsk vaniljesukker
  • 300 g hvedemel
  • 250 g hindbær (rabarber eller andre bær kan også bruges)
  • ½ tsk salt
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 175 alm. ovn.
  2. Smelt smørret.
  3. Hak chokoladen groft og tilsæt det til smørret så chokoladen smelter.
  4. Rør godt rundt.
  5. Pisk æg, vaniljesukker og sukker lyst og luftigt.
  6. Tilsæt chokoladeblandingen i æggemassen.
  7. Bland mel og salt og vend det forsigtigt i dejen med en dejskraber.
  8. Skær hindbær groft eller fint og vend dem i dejen.
  9. Bag kagen i cirka 20-25 minutter.
  10. Kagen skal være svampet og må ikke bages for længe.
  11. Stil kagen til afkøling til dagen efter.
Recipe Notes

Kage med rabarber og hvid chokoladeKagen skal helst være på køl mindst 3 timer inden servering. Den skal lige sætte sig.   Blondekagen skal være svampet i konsistensen - bag kagen ikke for længe i ovnen, da den smager fantastisk godt når den er svampet i konsistensen.    

Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *