Bradepandekage med rabarber

udskriv opskriften
Bradepandekage med rabarber
Her er en lækker opskrift på en klassisk bradepandekage med rabarber.
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 35 minutter
Ventetid 2 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 æg
  • 120 g sukker
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1 dl mælk
  • 250 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 100 g smør
  • 1 bundt rabarber
  • 100 g sukker
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 35 minutter
Ventetid 2 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 æg
  • 120 g sukker
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1 dl mælk
  • 250 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 100 g smør
  • 1 bundt rabarber
  • 100 g sukker
Instruktioner
  1. Forvarm ovnen til 200 grader almindelig ovn.
  2. Smelt smørret i en gryde eller i mikroovnen.
  3. Kom æg, sukker og vaniljesukker i en skål og pisk det til en luftig æggesnaps.
  4. Tilsæt mælk og pisk det sammen.
  5. Sigt bagepulver og hvedemel i dejen og vend det.
  6. Tilsæt de smeltede smør i og vend det sammen.
  7. Beklæd en bradepande med bagepapir.
  8. Skær top og bund af rabarberne, og skyl dem under den kolde hane.
  9. Skær rabarberne i mindre stykker.
  10. Kom 100 g sukker i en tallerken og vend rabarberne i sukkeret.
  11. Læg rabarberstykkerne på dejen, og tryk dem let ned.
  12. Bag kagen midt i ovnen i cirka 30-40 minutter.
  13. Stik en kødnål midt i dejen. Hvis der ikke er dej på nålen så er kagen færdig.
Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *