Brownie med mælkechokolade og hasselnødder


Brownie er meget nem at lave og kræver få ingredienser, men det der måske kan drille lidt er brownien ikke må få for meget i ovnen. Den skal være fugtig i konsistensen og dejlig svampet i midten.
Prøv at stikke i kagen med en smørekniv eller et træspyd – hænger der dej ved er kagen ikke færdigbagt.

Vi bager ofte en brownie med mørk chokolade men denne gang har vi anvendt mælkechokolade. Det er lige så lækkert.

Se også
Karamel brownie
Hvid Chokoladekage med ristede nødder




udskriv opskriften
Brownie med mælkechokolade og hasselnødder
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Ventetid Servere kagen evt. dagen efter. Brownie smager bare bedre dagen efter.
Antal personer
stk
Ingredienser
  • 130 g mælkechokolade
  • 80 g smør
  • 2 æg
  • 75 g brun farin
  • 65 g sukker
  • 1 nip havsalt
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 80 g hvedemel
  • 70 g grofthakket valnødder
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Ventetid Servere kagen evt. dagen efter. Brownie smager bare bedre dagen efter.
Antal personer
stk
Ingredienser
  • 130 g mælkechokolade
  • 80 g smør
  • 2 æg
  • 75 g brun farin
  • 65 g sukker
  • 1 nip havsalt
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 80 g hvedemel
  • 70 g grofthakket valnødder
Instruktioner
  1. Smelt chokolade og smør i en lille gryde under omrøring ved svag varme.
  2. Pisk æg, brun farin, og sukker luftigt.
  3. Hæld chokolade og smør i æggemassen.
  4. i en anden skål blander du salt, vaniljesukker og mel sammen. Vend det forsigtigt i dejen.
  5. Beklæd en form med bagepapir og fordel dejen i formen.
  6. Hak nødderne groft og fordel dem på dejen. Du kan også komme nødderne i dejen inden du kommer den i formen.
  7. Bag brownien ved 200 grader alm. ovn i cirka 20-30 minutter til lige netop den har sat sig.
  8. Lad brownien køle lidt af og skær i firkanter.
Recipe Notes

Tilmeld dig en ugentlig madplan Her

Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *