Brownie er meget nem at lave og kræver få ingredienser, men det der måske kan drille lidt er brownien ikke må få for meget i ovnen. Den skal være fugtig i konsistensen og dejlig svampet i midten. Prøv at stikke i kagen med en smørekniv eller et træspyd – hænger der dej ved er kagen ikke færdigbagt.
Vi bager ofte en brownie med mørk chokolade men denne gang har vi anvendt mælkechokolade. Det er lige så lækkert.
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse her på madsynet så vi bedst muligt kan sørge for du får mest ud af siden. Vi gemmer aldrig oplysninger mod din vilje.
nødvendige cookies
Cookies der er nødvendige for at siden kan køre optimalt bør altid accepteres.
Hvis du deaktivere disse cookies kan vi ikke gemme dit valg og du vil blive spurgt igen af denne irriterende boks næste gang du besøger os.
3'parts cookies
Vi bruger tredje parts cookies til at forbedre din oplevelse her på madsynet.
Vi vil gerne gemme dine valg, derfor vil vi gerne bede dig om at acceptere nødvendige cookies.