Burger med paneret kylling

udskriv opskriften
Burger med paneret kylling
Denne kyllingeburger Indeholder en del elementer, Men du kan sagtens undlade eller købe dig til ingredienserne. Om du vælger at lave alt selv eller købe nogen af ingredienserne så får du lige meget hvad en fantastisk lækker burger.
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • hjemmelavet agurkesalat (find opskriften nederst)
  • hjemmelavet syltede rødløg
  • 4 brioche boller
  • 400 g kyllingebryst
  • 100 g revet parmesanost
  • 100 g rasp
  • olie til stegning
  • hvidløg eller chilimayo
  • 200 g rødkål eller spidskål
  • 200 g salatblade
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • hjemmelavet agurkesalat (find opskriften nederst)
  • hjemmelavet syltede rødløg
  • 4 brioche boller
  • 400 g kyllingebryst
  • 100 g revet parmesanost
  • 100 g rasp
  • olie til stegning
  • hvidløg eller chilimayo
  • 200 g rødkål eller spidskål
  • 200 g salatblade
Instruktioner
  1. Vend kyllingebrysterne i parmesanost og rasp.
  2. Steg kyllingebrysterne på en pande i olie.
  3. Rist burgerbollerne.
  4. Saml burgeren med chilimayo eller hvidløg, finthakket rødkål, salatblade, syltede løg, syltede agurker og kylling.
Del denne opskrift
 
Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *