Forberedelses tid | 15 minutter |
Tilberedningstid | 10 minutter |
Ventetid | 0 minutter |
Antal personer |
personer
|
Ingredienser
- hjemmelavet agurkesalat (find opskriften nederst)
- hjemmelavet syltede rødløg
- 4 brioche boller
- 400 g kyllingebryst
- 100 g revet parmesanost
- 100 g rasp
- olie til stegning
- hvidløg eller chilimayo
- 200 g rødkål eller spidskål
- 200 g salatblade
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Vend kyllingebrysterne i parmesanost og rasp.
- Steg kyllingebrysterne på en pande i olie.
- Rist burgerbollerne.
- Saml burgeren med chilimayo eller hvidløg, finthakket rødkål, salatblade, syltede løg, syltede agurker og kylling.
Del denne opskrift
relaterede artikler:
Ovnret med pølser og grøntsager
Chili con carne med kylling
Bøf i paprikasovs - Lækker opskrift på gode bøffer i paprikasovs
Spinatvafler - Lækre vafler med spinat
One pot pasta med tomater
Lækkert og sundt farsbrød med hakket kylling
Asiatisk kylling med sesam og nudler
Hurtig gryderet med kylling og kokosmælk
Grydestegt oksetykkam - langtidsstegt
Marokkansk gryderet med oksekød og gulerødder