Forberedelses tid | 5 minutter |
Tilberedningstid | 15 minutter |
Ventetid | 0 minutter |
Antal personer |
personer
|
Ingredienser
- 3 dl sødmælk (evt. vegansk mælk)
- 50 g gær
- 1½ tsk sukker
- 1½ tsk salt
- 35 g smør (evt. vegansk)
- 500 g hvedemel
- sesamfrø til pynt
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Lun mælken og smelt smørret heri.
- Tilsæt salt og sukker.
- Hæld mælkeblandingen i en skål, tilsæt hvedemel og ælt det igennem i 5-10 minutter.
- Lad dejen hæve i en time.
- Form dejen til boller og tryk dem lidt flade og lad dem efterhæve på en bageplade beklædt med bagepapir i 30 minutter.
- Pensel bollerne med lidt mælk og drys bollerne med lidt sesamfrø.
- Bag bollerne i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft i cirka 15 minutter.
Del denne opskrift
relaterede artikler:
Snickerskage - opskrift på lækker svampet chokoladekage
Æbletrifli - lækker opskrift på æbletrifli med nødedrys og flødeskum
Vandbakkelser med fløde og kagecreme - Lækre fastelavnsboller med klassisk fyld
Nem opskrift på kagecreme
Lækre Tyrkiske/arabiske osteboller
Vegansk æblemuffins - lækker muffins uden æg og smør
Vaniljekranse - lækre og sprøde vaniljekranse
Havregrynskugler - klassisk opskrift på lækre havregrynskugler
Veganske burgerboller - opskrift på luftige burgerboller
Pitabrød - en opskrift på luftige pitabrød