Butterdejsstang/snegle med pesto


Her har du en virkelig nem opskrift på en butterdejsstang, som også kan skæres i snegle. Vi har anvendt en hjemmelavet ramsløgspesto som fyld, men du kan bruge den pesto du foretrækker.

Opskriften på hjemmelavet ramsløgspesto kan du finde Her

Du skal kun bruge 3 ingredienser for at lave butterdejsstangen. Nemmere bliver det ikke.

Butterdejsstangen kan både nydes kold og varm. Desuden er den også fryseegnet.

udskriv opskriften
Butterdejsstang/snegle med pesto
Forberedelses tid 7 minutter
Tilberedningstid 10-15 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
butterdejsstang
Ingredienser
  • 1 pakke butterdej (butterdejen skal være ved stuetemperatur inden den rulles ud)
  • ½ glas pesto
  • 1/4 pose revet ost
Forberedelses tid 7 minutter
Tilberedningstid 10-15 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
butterdejsstang
Ingredienser
  • 1 pakke butterdej (butterdejen skal være ved stuetemperatur inden den rulles ud)
  • ½ glas pesto
  • 1/4 pose revet ost
Instruktioner
  1. Hvis pakken med butterdej ikke har stuetemperatur, så sprækker den nemt.
  2. Smør butterdejen med et godt lag pesto.
  3. Drys dernæst med revet ost som du fordeler godt ovenpå pestoen.
  4. Rul den til en lang pølse og skær dem ud i snegle i cirka 1,5 tykkelse.
  5. Beklæd en bageplade med bagepapir og kom sneglene på.
  6. Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
  7. Bag sneglene i cirka 10-15 minutter alt afhængigt af din ovn.
Recipe Notes

Sneglene kan serveres til et brunchbord, tapas, som forret, tilbehør til suppe eller du kan tage et par i madpakken.

Tilmeld dig en ugentlig madplan Her

Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *