Citronsorbet – opskrift på en hjemmelavet citronsorbet


Man kan sagtens spise citronsorbet nu det smager virkelig godt og citronsorbet er en lækker dessert ledsaget af en lækker svampet

Chokoladekage

og friske bær

Vi kørte sorbeten på en ismaskine, det er nemt og resultatet bliver altid godt.

Har du ikke en ismaskine kan du sagtens lave sorbeten selv. Frys sorbeten ned og rør i den hver halve time, så du undgår en gryndet konsistens.

Få en opdatering hver gang en ny opskrift er tilgængelig på madsynet

Her


udskriv opskriften
Citronsorbet - opskrift på en hjemmelavet citronsorbet
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 dl vand
  • 85 g sukker
  • 4 citroner
  • 2 æggehvider
  • 4 spsk flormelis
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 dl vand
  • 85 g sukker
  • 4 citroner
  • 2 æggehvider
  • 4 spsk flormelis
Instruktioner
  1. Kog vand og sukker i en lille gryde til sukkeret er opløst. Lad sukkervandet køle af.
  2. Tilsæt citronsaft og smag blandingen til.
  3. Pisk æggehviderne stive og dernæst pisker du flormelis i.
  4. Hæld citronsaften i æggemassen.
  5. Frys blandingen i en ismaskine i cirka 20 minutter
Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *