Daim cookies – nem opskrift på Lækre cookies med daim

lækre sprøde og svampet daim cookies


Jeg elsker daim og cookies, derfor har jeg kombineret begge elementer sammen. Daim cookies er virkelig nemme at bage, og du kan med fordel fryse dejen ned, så når du får besøg kan du tilbyde friskbagt cookies. Hvem siger nej til en sprød cookies? det kan jeg i hvert fald ikke modstå.

Nyd dem med en god kop kaffe eller te

Se Også

Cookies med chokolade og nødder

Baraze arabisk sesamsmåkager

udskriv opskriften
Daim cookies - nem opskrift på Lækre cookies med daim
lækre sprøde og svampet daim cookies
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 8 minutter
Ventetid de skal køle lidt af
Antal personer
stk
Ingredienser
  • 125 g blødt smør
  • 125 g brun farin
  • 50 g sukker
  • et æg
  • 120 g daim
  • 200 g hvedemel
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk bagepulver
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 8 minutter
Ventetid de skal køle lidt af
Antal personer
stk
Ingredienser
  • 125 g blødt smør
  • 125 g brun farin
  • 50 g sukker
  • et æg
  • 120 g daim
  • 200 g hvedemel
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk bagepulver
lækre sprøde og svampet daim cookies
Instruktioner
  1. Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
  2. Pisk smør, farin, sukker og pisk grundigt til en luftig masse.
  3. Tilsæt ægget og pisk det i æggemassen.
  4. Hak daim fint og bland det i dejen.
  5. Tilsæt hvedemel, bagepulver og vaniljesukker i dejen og rør godt rundt.
  6. Kom dejen i køleskabet og lad den køle i 30 minutter. Dejen bliver mere formbar.
  7. Beklæd en bageplade med bagepapir.
  8. Form dejen til kugler på størrelse med en valnød.
  9. Læg dem på bagepladen med god afstand. De hæver i ovnen, derfor vil jeg kun komme 8 cookies på en bageplade.
  10. Bag dem i cirka 8 minutter.
  11. Kom daim cookies på en bagerist og lad dem køle af.
  12. De færdigbagte cookies er bløde i konsistensen, når de kommer ud af ovnen, men efter de har kølet lidt af på bageristen sætter de sig, og får en lækker krumme.
  13. Opbevar småkagerne i en lufttæt beholder.
Del denne opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *