Categories
TILBEHØR

Dampet spidskål – klar på 5 minutter

synes du godt om opskriften?
hvad synes du om opskriften?
[Total: 0 Average: 0]
Print opskrift
Dampet spidskål - klar på 5 minutter
Dampet spidskål er simpelthen så lækkert og er det perfekte tilbehør til bøffer og andre retter med kød.
Forberedelses tid 2 min
Tilberedningstid 3 min
Ventetid 1 min
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 spidskål
  • 1 l vand
  • 1 spsk smør
  • 1 tsk salt
Forberedelses tid 2 min
Tilberedningstid 3 min
Ventetid 1 min
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 spidskål
  • 1 l vand
  • 1 spsk smør
  • 1 tsk salt
Instruktioner
  1. Skær den nederste del af bunden af spidskålen af med en skarp kniv og fjern evt de yderste blade af, hvis de er grimme.
  2. Skyl spidskålen og skær den i halve.
  3. Del spidskålen i mindre både.
  4. Tilsæt Vand, smør og salt i en gryde og kog det op.
  5. Læg forsigtigt spidskålen i vandet, læg låget på og skru ned for varmen.
  6. Lad spidskålen småsimre i 5 minutter.
  7. Tag spidskålen op af vandet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *