Forberedelses tid | 5 minutter |
Tilberedningstid | 12 minutter |
Ventetid | de skal på køl i en time |
Antal personer |
stk
|
Ingredienser
- 200 g hvedemel
- 150 g koldt smør
- 50 g sukker
- 1 fed æg
- 1 spsk mælk
- gperlesukker til pynt) (kan erstattes af rørsukker)
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Skær smørret i mindre tern.
- Bland sukker og hvedemel og smuldr smørtern i dejen.
- Saml dejen og stil dejen på køl i en time. 30 minutter er også fint.
- Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.
- Del dejen i 2 lige store stykker.
- Form dejen til tynde stænger og skær i dejen til småkager med en kniv.
- Pisk æg og mælk sammen, pensl småkagerne med blandingen.
- Drys småkagerne med perlesukker eller rørsukker.
- Læg småkagerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Småkagerne hæver en lille smule i ovnen.
- Bag småkagerne midt i ovnen ved 180 grader varmluft i cirka 12 minutter.
Recipe Notes
Følg også madsynet på Instagram
Lad din finsk brød køle lidt af og kom dem i en kagedåse.
Se Også:
3 opskrifter på Julesmåkager
Del denne opskrift
relaterede artikler:
Cookies med mørk chokolade og hasselnødder
Det skønneste madbrød med valnødder
Banankage med chokolade og valnødder
Madbrød - nem opskrift på lækker madbrød
Hjemmelavet naanbrød - den bedste opskrift på naanbrød uden gær
Nutella Cheesecake - Virkelig lækker opskrift
Luftig chokolademousse med mælkechokolade
Børnevenlig drink til nytår eller andre festlige lejligheder
Oksemørbrad med persille og hvidløgsmarinade
Kransekage - hjemmelavet kransekagestykker