Categories
HOVEDRETTER supper

Gullaschsuppe – Skøn opskrift på den lækreste vintersuppe

synes du godt om opskriften?
hvad synes du om opskriften?
[Total: 1 Average: 1]
udskriv opskriften
Gullaschsuppe - Skøn opskrift på den lækreste vintersuppe
Gullaschsuppe er en dejlig krydret suppe, der varmer godt på en kold vinterdag. Brug evt oksekød i tern, men andre udskæringer kan selvfølgelig også bruges. Sammen med grøntsager og krydderier får du en meget smagfuld vintersuppe. Velbekommen.
Keyword oksekød
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 45 minutter
Ventetid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 g okseinderlår i tern
  • 2 løg grofthakkede
  • olivenolie til stegning
  • 2 peberfrugter
  • 4 tsk paprika
  • 2 fed hvidløg finthakkede
  • ½ tsk spidskommen
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 l vand
  • 1 terning oksebouillon
  • 3 kartofler i små tern
  • 2 gulerødder i små tern
  • 1 håndfuld friskhakket persille
Keyword oksekød
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 45 minutter
Ventetid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 g okseinderlår i tern
  • 2 løg grofthakkede
  • olivenolie til stegning
  • 2 peberfrugter
  • 4 tsk paprika
  • 2 fed hvidløg finthakkede
  • ½ tsk spidskommen
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 l vand
  • 1 terning oksebouillon
  • 3 kartofler i små tern
  • 2 gulerødder i små tern
  • 1 håndfuld friskhakket persille
Instruktioner
  1. Varm lidt olie op.
  2. Svits oksekødet og løg.
  3. Tilsæt så peberfrugterne.
  4. Kom paprika, hvidløg og spidskommen i gryden, og lad det svitse med i et par minutter.
  5. Tilsæt vand, de hakkede tomater og bouillon i gryden, og rør godt rundt.
  6. Krydr suppen med salt og friskkværnet peber. Ikke så meget, da du skal smage suppe til senere.
  7. Lad suppen småsimre under låg i 45 minutter.
  8. Kom kartoflerne og gulerødderne i suppen og lad suppen simre videre i 20 minutter.
  9. Smag suppen til med salt og friskkværnet peber.
  10. Vend persillen i.
Recipe Notes

Servere gullaschsuppen med et godt brød til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *