En opskrift på risengrød der ikke brænder på

udskriv opskriften
En opskrift på risengrød der ikke brænder på
Hvordan undgår du at risengrøden brænder på? Brug en tykbundet gryde til at koge din risengrød i. Dernæst skal du koge risene i vandet og skru ned for blusset. Følg fremgangsmåden, så skal det nok lykkes.
Keyword Risengrød
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 35 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 3 dl vand
  • 280 g grødris
  • 1 l sødmælk
  • ½ tsk salt
Keyword Risengrød
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 35 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 3 dl vand
  • 280 g grødris
  • 1 l sødmælk
  • ½ tsk salt
Instruktioner
  1. Hæld vand i en tykbundet gryde og bring gryden i kog.
  2. Tilsæt ris og rør rundt.
  3. Når vandet koger igen skruer du ned på 5 på en skala fra 1-9.
  4. Lad risene koge i vandet indtil risene har suget alt vandet.
  5. Det er meget vigtigt, at du røre i gryden hele tiden, så du undgår at risengrøden brænder på.
  6. Tilsæt sødmælken og kog gryden op under omrøring.
  7. Tilsæt salt.
  8. Når grøden koger skruer du ned for 2.
  9. Lad grøden koge i 30-35 minutter. Det er vigtigt, at du røre i grøden ofte, så den ikke brænder på. Rør cirka hver femte minut i gryden. Måske kan du nøjes med 10 minutter.
Recipe Notes

Servere risengrøden med kanelsukker og en smørklat.

Find Andre juleopskrifter Her

Følg madsynet Her

Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *