Categories
TILBEHØR

Estragonsauce – nem og lækker sauce til kød

synes du godt om opskriften?
hvad synes du om opskriften?
[Total: 0 Average: 0]
udskriv opskriften
Estragonsauce - nem og lækker sauce til kød
Estragonsauce smager hen i retning af den klassiske bearnaise sauce, men den indeholder ikke smør så derfor er den kalorievenlig. Det gør den ikke dårligere, saucen bumer af smag fra estragon, skalotteløg og hvidvinseddike. Saucen er meget nem at lave, og du kan bruge den til bøffer og stegt kylling.
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 skalotteløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 3 spsk hvidvinseddike
  • 1 potte estragon
  • 3 dl god bouillon
  • ½ citron saften herfra
  • 1 dl fløde
  • 1 spsk maizena
  • salt og friskkværnet peber
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 skalotteløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 3 spsk hvidvinseddike
  • 1 potte estragon
  • 3 dl god bouillon
  • ½ citron saften herfra
  • 1 dl fløde
  • 1 spsk maizena
  • salt og friskkværnet peber
Instruktioner
  1. Pil og hak skalotteløget.
  2. Svits det i olivenolien i et par minuter.
  3. Tilsæt hvidvinseddike og 2 spsk finthakket estragonblade og lad dem svitse med i et minut.
  4. Tilsæt bouillon og citronsaft og lad det koge i et par minutter ved middel varme.
  5. Kom fløden i.
  6. Rør maizena i lidt koldt vand og hæld det i saucen. Kom mere maizena, hvis du ikke er tilfreds med konsistensen.
  7. Smag saucen til med salt og friskkværnet peber.
  8. Kom et par spsk estragonblade i saucen inden servering.
Recipe Notes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *