Fisk i fad med gulerødder og selleri – klar på 30 minutter

udskriv opskriften
Fisk i fad med gulerødder og selleri - klar på 30 minutter
Fisk i fad er meget nem aftensmad, og retten bliver tilberedt i ovnen. I denne opskrift har vi brugt torsk, men du kan sagtens bruge andre fisk fx kuller. Retten tager kun 30 minutter at lave.
Keyword fisk
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 g torskefilet eller kuller
  • 150 g skrællede knoldselleri
  • 4 store gulerødder
  • 1 dl hvidvin
  • 3 dl fløde
  • 3 tsk sennep
  • 1 tsk paprika
  • salt og friskkværnet peber
Keyword fisk
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 g torskefilet eller kuller
  • 150 g skrællede knoldselleri
  • 4 store gulerødder
  • 1 dl hvidvin
  • 3 dl fløde
  • 3 tsk sennep
  • 1 tsk paprika
  • salt og friskkværnet peber
Instruktioner
  1. Tjek om fileterne er benfrie og del dem i passende portioner.
  2. Salt fileterne og lad dem trække i 10 minutter.
  3. Skær selleriskiven i tern og gulerødderne i skiver.
  4. Sautere gulerødderne og sellerien i smør i cirka 10 minutter ved middel varme eller til grøntsagerne er møre men stadigvæk har lidt bid.
  5. Hæld hvidvin og fløde i gryden og tilsæt sennep og paprika.
  6. Rør lidt rundt og hæld saucen i et ovnfast fad.
  7. Krydre med salt og peber.
  8. Kom fileterne over, og bag retten ved 180 grader i en forvarmet ovn i cirka 20 minutter.
Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *