Fiskefrikadeller er en familiefavorit og ovnstegte kartofler spiser man ofte til aftensmad. Til fiskefrikadellerne serveret vi ovnstegte kartofler, sauce tartar og en valgfri salat.
500gfiskefars(opskriften på fiskefrikadeller kan du finde i opskriftsbeskrivelsen)
100gagurkesalat
2dlskyr eller græsk yoghurt
½dlmayonnaise
1spsksød sennep
1citron
Instruktioner
Forvarm ovnen på 200 grader varmluft.
Vask kartoflerne og skær dem i både.
Kom dem på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem med valgfri krydderier f.x. paprika, timian, salt og peber og hæld en god klat olivenolie over kartoflerne.
Bag dem i ovnen i cirka 40 minutter. Vend dem evt. undervejs.
Form dine fiskefrikadeller og steg dem efter opskriftens anvisning.
Bland finthakket agurkesalat, skyr, mayonnaise og sød sennep.
Smag til med salt og peber.
Servere fiskedellerne med ovnstegte kartofler, en sauce tartar, citron i både og en valgfri salat.
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse her på madsynet så vi bedst muligt kan sørge for du får mest ud af siden. Vi gemmer aldrig oplysninger mod din vilje.
nødvendige cookies
Cookies der er nødvendige for at siden kan køre optimalt bør altid accepteres.
Hvis du deaktivere disse cookies kan vi ikke gemme dit valg og du vil blive spurgt igen af denne irriterende boks næste gang du besøger os.
3'parts cookies
Vi bruger tredje parts cookies til at forbedre din oplevelse her på madsynet.
Vi vil gerne gemme dine valg, derfor vil vi gerne bede dig om at acceptere nødvendige cookies.