Fiskefrikadeller med ovnstegte kartofler og sauce tartar


Fiskefrikadeller er en familiefavorit og ovnstegte kartofler spiser man ofte til aftensmad. Til fiskefrikadellerne serveret vi ovnstegte kartofler, sauce tartar og en valgfri salat.

Vi har andvendt denne opskrift på Fiskefrikadeller også

udskriv opskriften
Fiskefrikadeller med ovnstegte kartofler og sauce tartar
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 700 g kartofler
  • 500 g fiskefars (opskriften på fiskefrikadeller kan du finde i opskriftsbeskrivelsen)
  • 100 g agurkesalat
  • 2 dl skyr eller græsk yoghurt
  • ½ dl mayonnaise
  • 1 spsk sød sennep
  • 1 citron
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 700 g kartofler
  • 500 g fiskefars (opskriften på fiskefrikadeller kan du finde i opskriftsbeskrivelsen)
  • 100 g agurkesalat
  • 2 dl skyr eller græsk yoghurt
  • ½ dl mayonnaise
  • 1 spsk sød sennep
  • 1 citron
Instruktioner
  1. Forvarm ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Vask kartoflerne og skær dem i både.
  3. Kom dem på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem med valgfri krydderier f.x. paprika, timian, salt og peber og hæld en god klat olivenolie over kartoflerne.
  4. Bag dem i ovnen i cirka 40 minutter. Vend dem evt. undervejs.
  5. Form dine fiskefrikadeller og steg dem efter opskriftens anvisning.
  6. Bland finthakket agurkesalat, skyr, mayonnaise og sød sennep.
  7. Smag til med salt og peber.
  8. Servere fiskedellerne med ovnstegte kartofler, en sauce tartar, citron i både og en valgfri salat.
Recipe Notes

Se også:
Fisk i fad med selleri og gulerødder

Tilmeld dig en ugentlig madplan Her

Se et billede af opskrifterne Her

Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *