Frikadeller i ovn – lækre frikadeller stegt i ovn


Frikadeller i ovn er en nem måde at lave frikadeller på. Når du steger frikadellerne i ovnen undgår du stegeos.

Frikadellerne kan fryses ned.
Opskriften giver 16 store frikadeller, og hvis du ikke spiser op, så kan du bruge frikadellerne oven på rugbrød eller tag dem med i madpakken dagen efter.

udskriv opskriften
Frikadeller i ovn - lækre frikadeller stegt i ovn
Forberedelses tid 12 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
frikadeller
Ingredienser
  • 800 g hakket kød (valgfri)
  • 2 tsk salt
  • 2 små løg (revet)
  • 2 æg
  • 2,5 dl mælk
  • 4-5 spsk hvedemel
  • friskkværnet peber
Forberedelses tid 12 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
frikadeller
Ingredienser
  • 800 g hakket kød (valgfri)
  • 2 tsk salt
  • 2 små løg (revet)
  • 2 æg
  • 2,5 dl mælk
  • 4-5 spsk hvedemel
  • friskkværnet peber
Instruktioner
  1. Rør farsen med salt.
  2. Tilsæt revet løg, friskkværnet peber og æg, og rør igen.
  3. Hæld gradvist mælken og noget af hvedemelet i, og rør i farsen. Hold evt. lidt af melet tilbage, men vi synes, at mængden passer.
  4. Kom farsen på køl i 30 minutter.
  5. Beklæd en bageplade med bagepapir og form farsen til frikadeller.
  6. Kom frikadellerne på bagepladen og steg dem ved 200 grader varmluft i cirka 25 minutter.
Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *