Fyldt kyllingefilet i ovn

udskriv opskriften
Fyldt kyllingefilet i ovn
Super lækker og simpel opskrift på fyldt kyllingefilet bagt i ovnen med cremet flødeost og bacon.
Keyword Fyldt kylling
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 4 kyllingefileter
  • 100 g flødeost (med urter eller hvidløg)
  • peber
  • 12 skiver bacon
Keyword Fyldt kylling
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 4 kyllingefileter
  • 100 g flødeost (med urter eller hvidløg)
  • peber
  • 12 skiver bacon
Instruktioner
  1. Lav en lomme i fileten ved at skære et snit på langs.
  2. Fyld lommerne med flødeost og krydr med peber.
  3. Vikl 3 tykker bacon om hver kyllingefilet, og læg dem i et ovnfast fad beklædt med bagepapir. Du kan også vælge at smøre fadet med fedtstof.
  4. Steg kyllingefileterne i ovnen ved 200 grader varmluft i cirka 30 minutter.
  5. Ønsker du baconen sprød, så skal du stege fileterne på grillvarme i de sidste 10 minutter.
Recipe Notes

Helstegt kylling med ris – en Palæstinensisk ret
Kylling med en pestosauce

Servere evt denne kartoffelsalat til fyldt kyllingefilet i ovn
Kartoffelsalat med karry og purløg

Her kan du finde et billed af retten
Madsynet.dk - facebook side

Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *