Hakkebøffer i fad med peberflødesauce

udskriv opskriften
Hakkebøffer i fad med peberflødesauce
Hakkebøffer i fad med peberflødesauce er en lækker måde at lave hakkebøffer på. Sovsen er super god. Velbekomme
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 g hakket oksekød
  • 100 g bacon i tern
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 peberfrugt
  • 2 tsk paprika
  • 1 dåse tomatpuré
  • 1 dl fond
  • 3 dl fløde
  • salt og friskkværnet peber
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 g hakket oksekød
  • 100 g bacon i tern
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 peberfrugt
  • 2 tsk paprika
  • 1 dåse tomatpuré
  • 1 dl fond
  • 3 dl fløde
  • salt og friskkværnet peber
Instruktioner
  1. Form kødet til 4 hakkebøffer.
  2. Brun dem på en varm pande med fedtstof på begge sider, krydr med salt og friskkværnet peber og læg dem i et ovnfast fad.
  3. I samme pande steger du bacontern næsten sprøde.
  4. Hak løg og hvidløg fint og kom det i panden/gryden med bacon.
  5. Svits det i 2 minutter og tilsæt dernæst peberfrugt i tern.
  6. Tilsæt paprika og tomatpuré og rør rundt.
  7. Tilsæt bouillon og fløde og kog retten i et par minutter.
  8. Smag sovsen til med salt og peber.
  9. Hæld saucen over bøfferne i fadet og kom fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader, varmluft i cirka 30 minutter.
Recipe Notes

Servere evt.
en skøn kartoffelmos til bøfferne. En grøn salat vil også klæde retten.

Se også
Hakkebøffer i ovn
Ribeye bøffer med en god portvinsovs

Se et billede af opskriften
Her

Tilmeld dig en ugentlig madplan
Her

Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *