Harira – marrokansk krydret suppe med linser og oksekød

udskriv opskriften
Harira - marrokansk krydret suppe med linser og oksekød
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 løg
  • 1 tsk stødt koriander
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 1 tsk gurkemeje
  • ½ tsk kanel
  • 1 spsk salt
  • 300 g oksekød
  • 200 g selleri
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 l vand
  • 1 dl grønne linser
  • 1 dl finthakket persille
  • 1 dl finthakket koriander
  • 1 dl ris eller langkornet ris (de langkornede købes i en arabisk eller tyrkisk grønthandler)
  • 1 dåse kogte kikærter
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 løg
  • 1 tsk stødt koriander
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 1 tsk gurkemeje
  • ½ tsk kanel
  • 1 spsk salt
  • 300 g oksekød
  • 200 g selleri
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 l vand
  • 1 dl grønne linser
  • 1 dl finthakket persille
  • 1 dl finthakket koriander
  • 1 dl ris eller langkornet ris (de langkornede købes i en arabisk eller tyrkisk grønthandler)
  • 1 dåse kogte kikærter
Instruktioner
  1. Hak løg, bladselleri, persille og koriander fint.Steg løg og oksekød ved middel varme i 3 minutter eller til kødet får stegeskorpe.
  2. Tilsæt bladselleri, persille, koriander og krydderier og svits det i 30 sekunder.
  3. Hæld en liter vand ved og kog suppen op.
  4. Tilsæt grønne linser og dåsen med de hakkede tomater i gryden.
  5. Suppen skal simre i 10 minutter.
  6. Tilsæt kikærter og ris og lad suppen simre i 20 minutter eller til ris er kogt færdig.
  7. Smag suppen til med salt og peber.
Recipe Notes

Kan du lide opskriften så fortæl os det 
Her

Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *