Forberedelses tid | 15 minutter |
Tilberedningstid | 20 minutter |
Ventetid | 0 minutter |
Antal personer |
personer
|
Ingredienser
- 1 løg
- 1 tsk stødt koriander
- 1 tsk stødt ingefær
- 1 tsk gurkemeje
- ½ tsk kanel
- 1 spsk salt
- 300 g oksekød
- 200 g selleri
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 l vand
- 1 dl grønne linser
- 1 dl finthakket persille
- 1 dl finthakket koriander
- 1 dl ris eller langkornet ris (de langkornede købes i en arabisk eller tyrkisk grønthandler)
- 1 dåse kogte kikærter
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Hak løg, bladselleri, persille og koriander fint.Steg løg og oksekød ved middel varme i 3 minutter eller til kødet får stegeskorpe.
- Tilsæt bladselleri, persille, koriander og krydderier og svits det i 30 sekunder.
- Hæld en liter vand ved og kog suppen op.
- Tilsæt grønne linser og dåsen med de hakkede tomater i gryden.
- Suppen skal simre i 10 minutter.
- Tilsæt kikærter og ris og lad suppen simre i 20 minutter eller til ris er kogt færdig.
- Smag suppen til med salt og peber.
Recipe Notes
Kan du lide opskriften så fortæl os det
Her
Del denne opskrift
relaterede artikler:
Sådan laver du langtidstegt oksefilet i ovn
Indbagt laks med flødeost og spinat
Kylling Korma Opskrift på en mild krydret indisk ret
Kyllingenuggets lavet i en airfryer
Ratatouille - en fransk klassiker
One pot spaghetti bolognaise
Ovnstegt kylling med grøntsager - en god madspildsret
Tyrkisk linsesuppe - lækker suppe fra tyrkiet
Hjemmelavet burgerbøffer - sådan laver du de perfekte burgerbøffer
Oksesteg stegt som vildt