Categories
BAGVÆRK OG DESSERTER

Havregrynspandekager – perfekt til brunch eller morgenmad

synes du godt om opskriften?
hvad synes du om opskriften?
[Total: 1 Average: 5]
udskriv opskriften
Havregrynspandekager - perfekt til brunch eller morgenmad
Er du også vild med pandekager? Dem der indeholder masser af smør og sukker? Så vil du elske disse som tilmed er sundere end de klassiske og er stegt med et vaffeljern. Du kan selvfølgelig bare bruge panden i stedet for.
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Ventetid 2 minutter
Antal personer
stk
Ingredienser
  • 100 g havregryn
  • 4 dl mælk
  • 3 æg
  • 200 g hvedemel
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk sukker
  • 1 knsp salt
  • 2 spsk flydende fedtstof
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Ventetid 2 minutter
Antal personer
stk
Ingredienser
  • 100 g havregryn
  • 4 dl mælk
  • 3 æg
  • 200 g hvedemel
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk sukker
  • 1 knsp salt
  • 2 spsk flydende fedtstof
Instruktioner
  1. Bland 3 dl mælk og havregryn i en skål og lad det trække i 10 minutter.
  2. Tilsæt mel, sukker, vaniljesukker og salt og pisk det godt sammen.
  3. Tilsæt et æg ad gangen og til sidst det flydende fedtstof.
  4. Lad dejen hvile i 10 minutter i køleskabet.
  5. Tilsæt den sidste del af mælken, indtil dejen har den ønskede konsistens.
  6. Tilsætter du det hele, vil du få en meget flydene dej og tynde pandekager.
  7. Kom 1 spsk fedtstof i vaffeljernet og varm det op.
  8. Luk låget og vent et minut.
  9. Opskriften giver cirka 20 pandekager.
Recipe Notes

Servere pandekagerne med dit foretrukne tilbehør

fx denne
brombær marmelade

Prøv også:

sprøde vafler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *