Hindbærsorbet – opskrift på nem og lækker sorbet med hindbær

udskriv opskriften
Hindbærsorbet - opskrift på nem og lækker sorbet med hindbær
Hindbærsorbet er en af vores favorit sorbet. Den er perfekt på en varm sommerdag. Den kan også serveres med et stykke chokoladekage.
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 2 minutter
Ventetid 3 timer
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 450 g hindbær (frosne eller friske)
  • 1 dl vand
  • ½ tsk vanilje
  • ½ citron (saften herfra)
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 2 minutter
Ventetid 3 timer
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 450 g hindbær (frosne eller friske)
  • 1 dl vand
  • ½ tsk vanilje
  • ½ citron (saften herfra)
Instruktioner
  1. Kom alle ingredienser op i en gryde og bring gryden i kog og lad massen simre i 2-3 minutter.
  2. Tag gryden af varmen, blend hindbærmassen og hæld den i en sigte.
  3. Smag hindbærmassen med citronsaft.
  4. Køl isen ned med evt en ismaskine.
  5. Frys isen i 3 timer.
  6. Hvis du ikke har en ismaskine, så kan du sagtens lave hindbærsorbeten uden ismaskine. Kom isen i fryseren og rør i den hver time indtil isen er helt frossen.
Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *