Ingen jul eller påskefrokost uden karrysild. Det tager ingen tid at lave, men du skal huske, at de skal trække natten over. Og så smager de meget bedre end dem, du kan købe på glas.
udskriv opskriften
Hjemmelavet karrysild til påskebordet
Forberedelses tid
10 minutter
Tilberedningstid
2 minutter
Ventetid
skal trække natten over
Antal personer
personer
Ingredienser
etglas marineret sild
1æble
½rødløg
1½dlgræsk yoghurt
1dlmayonnaise
2syltede agurker
1½spskkarry
salt og peber
½citron
Forberedelses tid
10 minutter
Tilberedningstid
2 minutter
Ventetid
skal trække natten over
Antal personer
personer
Ingredienser
etglas marineret sild
1æble
½rødløg
1½dlgræsk yoghurt
1dlmayonnaise
2syltede agurker
1½spskkarry
salt og peber
½citron
Instruktioner
Skyl æblerne og skær dem i tern.
Hak det halve rødløg fint.
Bland æbler, rødløg, yoghurt, mayonnaise, syltede agurker og karry.
Tilsæt citronsaft og smag dressingen med salt, peber og citronsaft.
Skær sildefileterne i mundrette bider og vend dem i karrydressingen.
Nu skal karrysilden trække i køleskabet natten over.
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse her på madsynet så vi bedst muligt kan sørge for du får mest ud af siden. Vi gemmer aldrig oplysninger mod din vilje.
nødvendige cookies
Cookies der er nødvendige for at siden kan køre optimalt bør altid accepteres.
Hvis du deaktivere disse cookies kan vi ikke gemme dit valg og du vil blive spurgt igen af denne irriterende boks næste gang du besøger os.
3'parts cookies
Vi bruger tredje parts cookies til at forbedre din oplevelse her på madsynet.
Vi vil gerne gemme dine valg, derfor vil vi gerne bede dig om at acceptere nødvendige cookies.