Hjemmelavet karrysild til påskebordet


Ingen jul eller påskefrokost uden karrysild. Det tager ingen tid at lave, men du skal huske, at de skal trække natten over. Og så smager de meget bedre end dem, du kan købe på glas.

udskriv opskriften
Hjemmelavet karrysild til påskebordet
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 2 minutter
Ventetid skal trække natten over
Antal personer
personer
Ingredienser
  • et glas marineret sild
  • 1 æble
  • ½ rødløg
  • dl græsk yoghurt
  • 1 dl mayonnaise
  • 2 syltede agurker
  • spsk karry
  • salt og peber
  • ½ citron
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 2 minutter
Ventetid skal trække natten over
Antal personer
personer
Ingredienser
  • et glas marineret sild
  • 1 æble
  • ½ rødløg
  • dl græsk yoghurt
  • 1 dl mayonnaise
  • 2 syltede agurker
  • spsk karry
  • salt og peber
  • ½ citron
Instruktioner
  1. Skyl æblerne og skær dem i tern.
  2. Hak det halve rødløg fint.
  3. Bland æbler, rødløg, yoghurt, mayonnaise, syltede agurker og karry.
  4. Tilsæt citronsaft og smag dressingen med salt, peber og citronsaft.
  5. Skær sildefileterne i mundrette bider og vend dem i karrydressingen.
  6. Nu skal karrysilden trække i køleskabet natten over.
Recipe Notes

Se også

Lakserilette
en super lækker Karrysalat med æble

Tilmeld dig en ugentlig madplan Her

Se billeder af opskrifterne Her

Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *