Hjemmelavet musli med havregryn

udskriv opskriften
Hjemmelavet musli med havregryn
Vi har eksperimenteret meget med at finde den musli vi bedst foretrækker, og denne opskrift er meget nem og lækker. Det er en virkelig fed følelse, når du knækker koden, og laver en musli du faktisk er stolt. Smagen og konsistensen fungere så godt. Spis din hjemmelavet musli på yoghurt, koldskål, skyr, græsk yoghurt osv.
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Ventetid muslien skal køle af
Antal personer
glas
Ingredienser
  • 50 g smør
  • 50 g flydende honning
  • 200 g grovvalset havregryn (finvalset kan også bruges)
  • ½ tsk salt
  • 100 g nødder (mandler, hasselnødder valnødder mm.)
  • 50 g græskarkerner (andre kerner og frø kan også bruges)
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Ventetid muslien skal køle af
Antal personer
glas
Ingredienser
  • 50 g smør
  • 50 g flydende honning
  • 200 g grovvalset havregryn (finvalset kan også bruges)
  • ½ tsk salt
  • 100 g nødder (mandler, hasselnødder valnødder mm.)
  • 50 g græskarkerner (andre kerner og frø kan også bruges)
Instruktioner
  1. Smelt smørret og honning i en gryde.
  2. bland alle de tørre ingredienser sammen.
  3. Tilsæt de tørre ingredienser i gryden med honning og smør og rør godt rundt.
  4. Fordel musli på en bageplade med bagepapir.
  5. Rist musli i ovnen ved 160 grader varmluft i cirka 20 minutter.
  6. Vend muslien undervejs.
  7. Lad muslien køle helt ned på bagepladen så det bliver sprødt.
  8. Opbevar muslie i en lufttæt beholder.
Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *