Hjemmelavet naanbrød er virkelig nemme at lave og de er super lækre til indiske retter. Vi smurte brødene med hvidløgssmør, og det var så lækkert. Men du kan sagtens undlade hvidløgssmørret- resultatet er også godt.
Vi har anvendt bagepulver og ikke gær til dejen, derfor skal dejen ikke hæve. Foretrækker du at tilsætte gær i dejen, så kan du nemt tilsætte 25 gram gær i stedet for bagepulver.
Vores naanbrød var ret små efter tilberedningen, men næste gang har vi tænkt os at forsøge at stege et stykke dej der dækker en hel pande. Vi glæder os helt vildt. Brødene kan bruges som pitabrød eller tortillas. Ikke dårligt.
Naanbrød Bliver ofte serveret til indiske retter fx Butterchicken
Du skal være opmærksom på: at brødene er bagt med bagepulver, så de bliver hurtige tørre dagen efter. Brug gær i dejen, så de bliver lækre dagen efter.
udskriv opskriften
Hjemmelavet naanbrød - den bedste opskrift på naanbrød uden gær
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse her på madsynet så vi bedst muligt kan sørge for du får mest ud af siden. Vi gemmer aldrig oplysninger mod din vilje.
nødvendige cookies
Cookies der er nødvendige for at siden kan køre optimalt bør altid accepteres.
Hvis du deaktivere disse cookies kan vi ikke gemme dit valg og du vil blive spurgt igen af denne irriterende boks næste gang du besøger os.
3'parts cookies
Vi bruger tredje parts cookies til at forbedre din oplevelse her på madsynet.
Vi vil gerne gemme dine valg, derfor vil vi gerne bede dig om at acceptere nødvendige cookies.