Hjemmelavet nutella – Den bedste opskrift

udskriv opskriften
Hjemmelavet nutella - Den bedste opskrift
Hjemmelavet nutella slår den købte med flere længder, og smager fantastisk på en skive brød eller på en bolle. Nutella kan også bruges til smørelse på pandekager eller som fyld i kager.
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 5 minutter
Ventetid nutellaen skal på køl
Antal personer
glas
Ingredienser
  • 50 g hasselnødder
  • 125 g mælkechokolade
  • 25 g mørk chokolade
  • dl piskefløde
  • 50 g blødt smør
  • 1 knsp salt
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 5 minutter
Ventetid nutellaen skal på køl
Antal personer
glas
Ingredienser
  • 50 g hasselnødder
  • 125 g mælkechokolade
  • 25 g mørk chokolade
  • dl piskefløde
  • 50 g blødt smør
  • 1 knsp salt
Instruktioner
  1. Rist hasselnødderne i ovnen ved 150 grader varmluft i cirka 15 minutter eller til hasselnødderne revner.
  2. Hasselnødderne må ikke tage farve eller blive mørke. Tag hasselnødderne ud af ovnen og kom dem i et rent viskestykke, og nu skal du gnide det grundigt så skallerne ryger af.
  3. Blend hasselnødderne til fint mel i en blender eller foodprocessor.
  4. Hak mælke og mørk chokoladegroft, og kom det i en skål.
  5. Varm fløden op i en lille gryde til den når kogepunktet og hæld den over chokoladen.
  6. Rør rundt indtil chokoladen er smeltet.
  7. Tilsæt blødt smør skåret i mindre tern og rør godt rundt i nutellaen.
  8. Rør til sidst hasselnøddemelet og salt i chokoladeblandingen.
  9. Hæld chokoladeblandingen på et glas med låg, og sæt det på køl.
  10. Tag glasset ud af køleskabbet 10 minutter inden servering.
Recipe Notes

Nutellaen kan holde sig i køleskabet  op til 2 uger.

Tilmeld dig en ugentlig madplan Her

Del denne opskrift
 
Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *