Hurtig gryderet med kylling og kokosmælk


I dag får du en lækker opskrift på en wokret som tager 15 minutter at lave.


udskriv opskriften
Hurtig gryderet med kylling og kokosmælk
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 g kyllingebryst
  • 1 bundt forårsløg
  • 3 fed hvidløg
  • 2 store gulerødder
  • 1 rød peberfrugt
  • lidt revet ingefær
  • 2 tsk karry
  • 1 tsk rød eller grøn karrypasta
  • 2 spsk fiskesauce
  • 1 spsk sød chilisauce
  • dl grøntsagsbouillon
  • 1 dåse kokosmælk
  • 250 g fuldkornsnudler
  • salt og peber
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 500 g kyllingebryst
  • 1 bundt forårsløg
  • 3 fed hvidløg
  • 2 store gulerødder
  • 1 rød peberfrugt
  • lidt revet ingefær
  • 2 tsk karry
  • 1 tsk rød eller grøn karrypasta
  • 2 spsk fiskesauce
  • 1 spsk sød chilisauce
  • dl grøntsagsbouillon
  • 1 dåse kokosmælk
  • 250 g fuldkornsnudler
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Skær kyllingebrysterne i passende stykker.
  2. Hak forårsløg og hvidløg fint.
  3. Skær gulerødderne i tynde stave og skær peberfrugten ligeledes i stave.
  4. Skræl ingefæren.
  5. Varm en wok op ved høj varme, kom lidt olie på og svits kyllingekødet i et minuts tid. Rør rundt undervejs.
  6. Kom grøntsagerne i wokken og steg dem i et minut. De skal stadigvæk have bid.
  7. Riv ingefær i retten og tilsæt karry, chilisauce og fiskesauce.
  8. Hæld bouillon og kokosmælk i gryden og tilsæt nudler.
  9. Skru lidt ned for varmen og lad retten simre til nudlerne er bløde. Det tager cirka 5 minutter.
  10. Smag til med salt og peber og måske mere karry.
Recipe Notes

Se også
Hurtig wokret med kikærter og kokosmælk
Sød chilikylling i wok

Tilmeld dig en ugentlig madplan Her

Se billeder af opskrifterne Her

Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *