Categories
fjerkræ Gryderetter HOVEDRETTER

Hurtig nudelret med kylling og spidskål – klar på 20 minutter

20 minutter så er aftensmaden klar. Nuddelretten er både sund og smagfuld.

synes du godt om opskriften?
hvad synes du om opskriften?
[Total: 0 Average: 0]
udskriv opskriften
Hurtig nudelret med kylling og spidskål - klar på 20 minutter
Nudler med kylling og spidskål er både en sund og en lækker ret. Vi laver ofte denne ret da den kan laves på 20 minutter, og så kan man bruge de grønsagerman har.
Region asiatisk
Keyword spidskål
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Ventetid 2 3 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 450 g kyllingebryst
  • 1 lille spidskål
  • 3 gulerødder
  • 3 fed hvidløg
  • lidt revet ingefær
  • 1 dl soja
  • 3 dl hønsebouillon
  • ½ lime
  • salt og peber
  • 250 g ægnudler
  • 1 bundt forårsløg
Region asiatisk
Keyword spidskål
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Ventetid 2 3 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 450 g kyllingebryst
  • 1 lille spidskål
  • 3 gulerødder
  • 3 fed hvidløg
  • lidt revet ingefær
  • 1 dl soja
  • 3 dl hønsebouillon
  • ½ lime
  • salt og peber
  • 250 g ægnudler
  • 1 bundt forårsløg
Instruktioner
  1. Skær kyllingebrysterne i små tern.
  2. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver.
  3. Hak spidskålen og hvidløg fint.
  4. Varm en stor gryde eller wok op ved høj varme, og brun kødet.
  5. Tilsæt grøntsagerne, hvidløg og ingefær i gryden.
  6. Rør rundt og lad det svitse med i 1 minuts tid.
  7. Tilsæt hønsebouillon og soja.
  8. Pres saften af ½ lime ved.
  9. Læg låg på og lad retten simre i 10 minutter.
  10. Kog ægnudlerne i cirka 4-5 minutter.
  11. Kom nudlerne over til kylling og grøntsager.
  12. Smag til med salt og peber.
  13. Pynt med forårsløg.
Recipe Notes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *