Inchiliadas med kylling

Enchiladas med kylling er en mexicansk ret, når det er bedst. Bløde tortillapandekager med krydret kyllingefyld, tomatsovs og smeltet ost på toppen. Du kan servere kogte ris, cremefraiche og

Guakamole

og

Tomatsalsa med chili



Til madpandekagerne. Så kan det ikke blive bedre.

Se også:

Mexicansk kødfyld til madpandekager







udskriv opskriften
Inchiliadas med kylling
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
pers
Ingredienser
  • 400 g kyllingebryst (stegt eller kogt)
  • 2 spsk olie
  • 1 løg hakket
  • 2 fed hvidløg hakket
  • 2 dåser hakkede tomater
  • tsk spidskommen
  • 1 tsk basilikum
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 dåse kidneybønner
  • 1 dåse majs
  • salt og friskkværnet peber
  • 8 tortillapandekager
  • 150 g revet ost
  • evt. hakket persille eller koriander til pynt
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
pers
Ingredienser
  • 400 g kyllingebryst (stegt eller kogt)
  • 2 spsk olie
  • 1 løg hakket
  • 2 fed hvidløg hakket
  • 2 dåser hakkede tomater
  • tsk spidskommen
  • 1 tsk basilikum
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 dåse kidneybønner
  • 1 dåse majs
  • salt og friskkværnet peber
  • 8 tortillapandekager
  • 150 g revet ost
  • evt. hakket persille eller koriander til pynt
Instruktioner
  1. Skær det tilberedte kylling i passende stykker.
  2. Svits løg og hvidløg i et par minutter.
  3. Tilsæt dåserne med de hakkede tomater og krydderierne og lad tomatsaucen simre i 20 minutter.
  4. Smag tomatsaucen til med salt og friskkværnet peber.
  5. Hæld halvdelen af tomatsaucen i en skål.
  6. Tilsæt kyllingekød, kidneybønner og majs i tomatsaucen.
  7. Lad tomatsaucen koge i yderligere 3 minutter.
  8. Smag tomatsaucen igen med salt og peber.
  9. Hæld halvdelen af tomatsaucen(uden fyld) i et ovnfast fad.
  10. Fordel kyllingefyldet og og halvdelen af osten på tortillapandekagerne.
  11. Hæld resten af tomatsaucen ovenpå madpandekagerne og drys resten af osten.
  12. Gratiner retten i ovnen ved 200 grader varmluft.
  13. Til sidst skal du pynte med friskhakket koriander eller persille.
  14. Servere med ris, guacamole, creme fraiche og salsa.
Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *