Indbagt laks med flødeost og spinat

Indbagt laks, som du måske allerede har prøvet at købe fra dit lokale supermarked, er en lækker hverdagsret, og det bedste ved det er, at det er virkelig nemt at lave selv. At lave din egen indbagte laks derhjemme giver dig mulighed for at styre dine smagspræferencer og samtidig giver dig kontrol over ingredienserne. og så er det  en god måde at spise fisk på og Indbagt laks kan være klar til at blive serveret på under 30 minutter.


Hvad der gør denne ret endnu mere fantastisk er, at den kan tilberedes på ingen tid. Faktisk kan du have din indbagte laks klar på under 30 minutter. Dette gør det til en ideel løsning til travle hverdage eller når du ønsker at lave noget velsmagende og sundt uden alt for meget besvær.

En ekstra fordel ved indbagt laks er, at det er fryseegnet. Så hvis du har nogle rester eller ønsker at forberede måltider på forhånd, kan du nemt fryse de indbagte laks og have dem klar til senere brug.

Du kan servere en let grøn salat eller en forfriskende spidskålssalat som tilbehør.
Bonosinfo: de er fryseegnet

udskriv opskriften
Indbagt laks med flødeost og spinat
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 håndfuld frisk spinat (kan udelades)
  • 250 g fersk butterdej
  • 1 pk flødeost naturel ( du kan også bruge en smøreost med smag fx hvidløg)
  • 1 stor håndfuld friskhakket krydderurter (fx purløg, persille, dild eller basilikum)
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 2 stængler forårsløg, hakket
  • citronsaft
  • salt og friskkværnet peber
  • 2-3 laksefileter uden skind
  • et sammenpisket æg til pynt
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 håndfuld frisk spinat (kan udelades)
  • 250 g fersk butterdej
  • 1 pk flødeost naturel ( du kan også bruge en smøreost med smag fx hvidløg)
  • 1 stor håndfuld friskhakket krydderurter (fx purløg, persille, dild eller basilikum)
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 2 stængler forårsløg, hakket
  • citronsaft
  • salt og friskkværnet peber
  • 2-3 laksefileter uden skind
  • et sammenpisket æg til pynt
Instruktioner
  1. Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
  2. Rul butterdejen ud på et stykke bagepapir.
  3. Kom lidt spinatblade på butterdejen og fordel det godt.
  4. Skær laksefileterne i passende stykker og Kom laksestykkerne ovenpå spinaten.
  5. Bland flødeost, krydderurter, forårsløg, citronsaft salt og peber i en lille skål og fordel det over laksen.
  6. Skær evt. siderne af butterdejen og fold den op, så laksen er helt pakket ind.
  7. Pisk butterdejen med et sammenpisket æg.
  8. Steg den indbagte laks i ovnen i cirka 20-25 minutter.
Recipe Notes

Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *