Indbagt laks med flødeost og spinat


Du kender måske indbagt laks fra det lokale supermarked. Det er en lækker hverdagsret og indbagt laks er nemt at lave selv. Det er en rigtig god måde at at spise fisk, og så er indbagt laks virkelig nem at lave og er færdig under 30 minutter.

Du kan servere en grøn salat eller spidskålssalat til butterdejspakkerne.


Bonosinfo: de er fryseegnet

udskriv opskriften
Indbagt laks med flødeost og spinat
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 håndfuld frisk spinat (kan udelades)
  • 250 g fersk butterdej
  • 1 pk flødeost naturel ( du kan også bruge en smøreost med smag fx hvidløg)
  • 1 stor håndfuld friskhakket krydderurter (fx purløg, persille, dild eller basilikum)
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 2 stængler forårsløg, hakket
  • citronsaft
  • salt og friskkværnet peber
  • 2-3 laksefileter uden skind
  • et sammenpisket æg til pynt
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 håndfuld frisk spinat (kan udelades)
  • 250 g fersk butterdej
  • 1 pk flødeost naturel ( du kan også bruge en smøreost med smag fx hvidløg)
  • 1 stor håndfuld friskhakket krydderurter (fx purløg, persille, dild eller basilikum)
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 2 stængler forårsløg, hakket
  • citronsaft
  • salt og friskkværnet peber
  • 2-3 laksefileter uden skind
  • et sammenpisket æg til pynt
Instruktioner
  1. Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
  2. Rul butterdejen ud på et stykke bagepapir.
  3. Kom lidt spinatblade på butterdejen og fordel det godt.
  4. Skær laksefileterne i passende stykker og Kom laksestykkerne ovenpå spinaten.
  5. Bland flødeost, krydderurter, forårsløg, citronsaft salt og peber i en lille skål og fordel det over laksen.
  6. Skær evt. siderne af butterdejen og fold den op, så laksen er helt pakket ind.
  7. Pisk butterdejen med et sammenpisket æg.
  8. Steg den indbagte laks i ovnen i cirka 20-25 minutter.
Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *