Italiensk grydebrød – med en lækker skorpe

udskriv opskriften
Italiensk grydebrød - med en lækker skorpe
Lasse Har du købt brødet hos bageren? Vores gode ven, Ivar vil bare ikke tro på at brødet er hjemmebagt. Brødet er meget nem at bage, og du skal kun bruge 4 ingredienser til opskriften. Dejen skal blot røres sammen indtil du ikke kan røre mere i dejen.
Keyword Grydebrød
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Ventetid 5 timer
Antal personer
brød
Ingredienser
  • 350 g vand
  • 5 g gær
  • 1 spsk honning
  • 400 g manitobamel eller hvedemel
  • 1 tsk salt
Keyword Grydebrød
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Ventetid 5 timer
Antal personer
brød
Ingredienser
  • 350 g vand
  • 5 g gær
  • 1 spsk honning
  • 400 g manitobamel eller hvedemel
  • 1 tsk salt
Instruktioner
  1. Kom gæren i en skål og smuldre gæren heri.
  2. Tilsæt honning i gærblandingen og rør det godt sammen.
  3. Tilsæt salt og hvedemel.
  4. Rør i dejen indtil du ikke kan røre mere. Dejen skal være tung.
  5. Dæk dejen til og lad det hæve i 5 timer.
  6. Varm ovnen op til 250 grader varmluft og kom en gryde, der kan tåle ovn. Varm gryden op.
  7. Kom dejen på køkkenbordet og fold det til et rundt brød eller aflanget.
  8. Tag gryden ud af ovnen og kom dejen heri. Læg dem med samlingen nedad.
  9. Læg låg på gryden og stil den tilbage i ovnen.
  10. Bag brødet i 30 minutter ved 250 grader, fjern låget og skru ned til 225 grader. Efter 15 minutter er brødet færdigbagt.
Recipe Notes

Lad brødet køle af inden servering.

Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *