Categories
HOVEDRETTER

Kalkun stegt som vildt

synes du godt om opskriften?
hvad synes du om opskriften?
[Total: 0 Average: 0]
udskriv opskriften
kalkun stegt som vildt
kalkunbryst pakket ind i bacon, tilberedt i en flødesovs. hvordan lyder det? Det får i hvert fald vores maver til at rumle
Forberedelses tid 15 min
Tilberedningstid 10 min
Ventetid 45 min
Antal personer
Ingredienser
  • 700 g kalkunbryst
  • 5 knuste enebær
  • 4-7 skiver bacon
  • godt med salt og peber
  • 10 g smør
  • 2 skalotteløg
  • 50 g soltørret tranebær
  • 2 dl bouillon eller vand
  • 2 dl fløde
Forberedelses tid 15 min
Tilberedningstid 10 min
Ventetid 45 min
Antal personer
Ingredienser
  • 700 g kalkunbryst
  • 5 knuste enebær
  • 4-7 skiver bacon
  • godt med salt og peber
  • 10 g smør
  • 2 skalotteløg
  • 50 g soltørret tranebær
  • 2 dl bouillon eller vand
  • 2 dl fløde
Instruktioner
  1. Gnid kalkunbrystet med salt og peber.
  2. Læg baconskiverne omkring kalkunbrystet og hold dem fast med bormulsgarneller kødsnore.
  3. Brun kødet på begge sider i en gryde.
  4. Tilsæt hakket skalotteløg og tranebær.
  5. Hæld vand og fløde i gryden.
  6. Læg låg på og lad det simre 40 til 45 minutter afhængigt af brystets tykkelse.
  7. Tag kødet op og pak det ind i stanniol.
  8. Pisk saucen godt og smag til med salt, peber og lidt citronsaft.
  9. Servere ris til og en lækker tranebærkompot.
  10. velbekomme
  11. denne opskrift er også lækker: kalkun i sur-sød-sovs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *