Kalvesteaks med flødebagte rodfrugter og bagte cherrytomater


En super lækker samsat hovedret.

Opskriften på Flødebagte rodfrugter kan du finde Her
og cherrytomaterne Her




Kogte bønner er også lækkert til bøfferne.

Tilmeld dig en ugentlig madplan Her

Se et billede af opskrifterne Her


udskriv opskriften
Kalvesteaks med flødebagte rodfrugter og bagte cherrytomater
Forberedelses tid 25 minutter
Tilberedningstid 35 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 kalvesteaks
  • smør og olivenolie til stegning
  • rosmarinkviste
  • salt og friskkværnet peber
Forberedelses tid 25 minutter
Tilberedningstid 35 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 2 kalvesteaks
  • smør og olivenolie til stegning
  • rosmarinkviste
  • salt og friskkværnet peber
Instruktioner
  1. Lav først rodfrugter og cherrytomater følg blot opskriften.
  2. Gnid bøfferne i salt og lad dem trække i en time. Husk at bøfferne skal trække på køkkenbordet.
  3. Varm olien op på en pande og stege bøfferne 2 minutter på den ene side.
  4. Vend bøfferne og kom 2 spsk smør og et par rosmarinkviste på panden.
  5. Efter 2 minutter skal bøfferne hvile på en tallerken i cirka 5 minutter.
  6. Drys dem med friskkværnet peber.
Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *