Kartoffelmad – Lækker opskrift på en kartoffelmad med avocado

⭐⭐⭐⭐⭐


En kartoffelmad med danske nye kartofler forbinder jeg med smagen af sommer.


Et stykke højbelagt smørrebrød med nye kartofler, bacon og avocado – rigtig sommerhygge. Top kartoffelmaden med hjemmelavet

Syltede rødløg



udskriv opskriften
Kartoffelmad - Lækker opskrift på en kartoffelmad med avocado
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
pers
Ingredienser
  • 1 pakke bacon
  • 4 skiver rugbrød
  • salatblade fx spinat
  • 500 g kolde nye kartofler
  • 2 modne avocadoer
  • 1 håndfuld syltede rødløg
  • salt og friskkværnet peber
  • mayonnaise
  • friskklippet purløg
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
pers
Ingredienser
  • 1 pakke bacon
  • 4 skiver rugbrød
  • salatblade fx spinat
  • 500 g kolde nye kartofler
  • 2 modne avocadoer
  • 1 håndfuld syltede rødløg
  • salt og friskkværnet peber
  • mayonnaise
  • friskklippet purløg
Instruktioner
  1. Steg baconskiverne sprøde evt. i ovnen på en bageplade beklædt med bagepapir ved 200 grader i cirka 10 minutter.
  2. Smør rugbrødskiverne med smør og pynt med salatbladene.
  3. Skær kartoflerne i halve eller i skiver og fordel det ovenpå salatbladene.
  4. Fordel mayonnaise ovenpå kartoflerne.
  5. Skær avocado i tynde skiver.
  6. Tilsæt avocadoskiver, bacon og syltet rødløg.
  7. Top kartoffelmaden med friskklippet purløg.
Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *