En lækker smagfuld kartoffelsalat med blandt andet bagte kartofler, forårsløg og dild.
Denne opskrift adskiller sig fra en klassisk opskrift på kartoffelsalat, da i denne opskrift bliver kartoflerne bagt i ovnen. Det tilføjer en lækker og anderledes smag til salaten.
udskriv opskriften
Kartoffelsalat med bagte kartofler og dild
Forberedelses tid
10 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Ventetid
0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
500gkartofler med skræl
4forårsløg
100grucola
1bundtdild
2dlcreme fraiche
2spskmayonnaise
2tskdijonsennep
2tsksukker
salt og peber
Forberedelses tid
10 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Ventetid
0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
500gkartofler med skræl
4forårsløg
100grucola
1bundtdild
2dlcreme fraiche
2spskmayonnaise
2tskdijonsennep
2tsksukker
salt og peber
Instruktioner
Skær kartoflerne i kvarte.
Vend kartoflerne med olivenolie og lidt salt.
Bag kartoflerne i 25-30 minutter (afhingig af størrelsen)
Skyl rucola, forårsløg og dild.
Skær forårsløg i skiver og hak dild groft.
Rør creme fraiche, mayonnaise, sennep, sukker salt og peber. Smag dressingen til med salt og peber.
Vend kartofler, rucola, forårsløg og dild sammen med dressingen.
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse her på madsynet så vi bedst muligt kan sørge for du får mest ud af siden. Vi gemmer aldrig oplysninger mod din vilje.
nødvendige cookies
Cookies der er nødvendige for at siden kan køre optimalt bør altid accepteres.
Hvis du deaktivere disse cookies kan vi ikke gemme dit valg og du vil blive spurgt igen af denne irriterende boks næste gang du besøger os.
3'parts cookies
Vi bruger tredje parts cookies til at forbedre din oplevelse her på madsynet.
Vi vil gerne gemme dine valg, derfor vil vi gerne bede dig om at acceptere nødvendige cookies.