Kartoffelsalat med ramsløg


Tilsæt lidt hakket ramsløg i din kartoffelsalat – det er virkelig godt.


udskriv opskriften
Kartoffelsalat med ramsløg
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 5 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 600-700 g kartofler
  • 25-30 g ramsløg
  • et bundt radiser
  • 2 dl cremefraiche eller græsk yoghurt (til dressing)
  • 3 spsk mayonnaise
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 tsk sukker
  • salt og friskkværnet peber
  • citronsaft efter smag
Forberedelses tid 20 minutter
Tilberedningstid 5 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 600-700 g kartofler
  • 25-30 g ramsløg
  • et bundt radiser
  • 2 dl cremefraiche eller græsk yoghurt (til dressing)
  • 3 spsk mayonnaise
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 tsk sukker
  • salt og friskkværnet peber
  • citronsaft efter smag
Instruktioner
  1. Kog kartoflerne.
  2. Hak ramsløg fint.
  3. Skær radiserne i tynde skiver.
  4. Kom radiser og ramsløg op i en skål.
  5. i en anden skål blander du ingredienserne til dressingen sammen.
  6. Skær de kogte kartofler i passende stykker.
  7. Bland kartoflerne i dressingen.
  8. Kom radiser og ramsløg i skålen med kartofler.
  9. Rør det hele godt rundt.
  10. Servere salaten med hjemmelavet syltede løg (opskriften kan du finde længere nede)
Recipe Notes

Opskriften på hjemmelavet syltede løg kan du finde
Her

Tilmeld dig en ugentlig madplan Her

Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *