Kartofler med smør og persille

udskriv opskriften
Kartofler med smør og persille
Kartofler med smør og persille er en nem og meget lækker måde at servere de små kartofler på. Du kan servere kartoflerne til kylling, lam, eller oksekød.
Forberedelses tid 2 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 kg små kartofler
  • 50 g smør
  • 1 bundt persille
  • salt
Forberedelses tid 2 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Ventetid 0 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
  • 1 kg små kartofler
  • 50 g smør
  • 1 bundt persille
  • salt
Instruktioner
  1. Skrub kartoflerne fri fra jord.
  2. Kom kartoflerne i en gryde med koldt vand til vandet dækker kartoflerne.
  3. Tilsæt 1 spsk salt i vandet og kog kartoflerne møre.
  4. Hæld vandet fra kartoflerne og lad kartoflerne køle lidt af.
  5. Smelt smørret i en gryde eller i mikroovnen.
  6. Hak persillen groft.
  7. Kom de kogte kartofler i en skål, og tilsæt smeltet smør og persille.
  8. Vend det hele forsigtigt rundt og servere straks.
Recipe Notes

Kartofler med smør og persille er perfekt til frikadeller, kylling eller retter hvor du skal bruge hvide kartofler.

Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *